Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences
Főoldal Blog Kapcsolat
Iskum Leila

Iskum Leila Egészségügyi és Elsősegély Oktatás Blogja

Köszöntöm Önt Egészségügyi és Elsősegély Oktatási Blogomon!
Egészségügyi Blog

Iskum Leila

Egészségügyi és Elsősegély Oktatás Blogja

Egészségügyi és Elsősegély Oktatási Blog-bejegyzések

Bemutatkozás

Blog-bejegyzés, 2024-07-22 17:44:19

Hitvallásom és a vállalkozásom létrehozásának a célja


Bemutatkozás

Több évtizedes egészségügyi és oktatási gyakorlatom, tapasztalatom alapján tudom, hogy az elsősegély oktatás és az egészségügyi felvilágosítás, egészségnevelés mennyire hiányzik az életünkből. Korom, tevékenységeim és életvitelem miatt döntöttem úgy, hogy ezekbe még több energiát, időt, pénzt fektetek és hoztam létre a vállalkozásom.

Tapasztalatom alapján mondhatom, hogy az elsősegélynyújtás oktatása mind szociális fórumokon, szervezett eseményeken, mind munkahelyeken nem csak az oktatott személy számára fontos. Gyakran az így megszerzett tudást akár az utcán, szomszédban, vagy a családban tudja a gyakorlatban is hasznosítani az oktatott személy. Az alapszintű elsősegélynyújtás sok életet menthet meg.

Az eddigi oktatói, egészségügyi felvilágosítói tevékenységem során azt is tapasztaltam, hogy az egyének mily keveset tudnak szervezetük működéséről. Több ilyen irányú tudással, ismerettel rendelkezve hatékonyabban vehetnek részt saját egészségük megőrzésében, a betegségek kialakulásának megelőzésében, ha pedig már megtörtént a baj, hatékonyabban járulhatnak hozzá saját gyógyulásukhoz.

Erősségem az általam birtokolt elméleti és gyakorlati tudás, oktatási tapasztalat, valamint a jó kapcsolatteremtési készségem, empátiám, célorientáltságom. Meggyőződésem, hogy ezek elvezetnek céljaim eléréséhez: minél több egyénhez jusson el a laikus elsősegélynyújtás tudása, és minél többen ismerjék meg alaposabban a szervezetük, testük működését, ezáltal aktívan részt vegyenek egészségük megőrzésében és ha kell a gyógyulásukban is.

iskum leila

Iskum Leila, egészségügyi szaktanár

Iskum Leila

Iskum Leila

Szakértő: Egészségtan oktató


Iskum Leila

Iskum Leila

Szakértő: Egészségtan oktató


Népszerű postok


Reklám

Itt hirdethetsz!

Cimkék

Egészség Elsősegélynyújtás Elsősegélyoktatás Egészségügyi oktatás Beteg oktatás Egészségnevelés Betegedukáció Elsősegélytanfolyam Oktatás Betegség Edukáció


Kövessen engem